TIJDREGISTRATIE APP

De Ultieme Tijdregistratie app voor jouw bedrijf

Beheer het werk van je team efficiënt met behulp van een veelzijdige tijdregistratieoplossing. Deze oplossing is geschikt voor iedereen, ongeacht hun werkzaamheden of werklocatie.

    • Rastreador de Tempo Automático
    • tijdregistratie time blocking
    • Rastreador de tempo em tempo real
    • Integrações do Rastreamento de Tempo

    VERTROUWD DOOR BEDRIJVEN VAN ALLE VORMEN EN MATEN

    • SSL
    • MCI
    • MoMA
    • OpenStax
    • PlayPass
    • Smartsheet

    TIJDMANAGEMENT

    Tijdregistratie in eigen hand

    Iedereen kan een nauwkeurige tijdregistratie bijhouden. Ongeacht de werkgewoonten en specifieke functie van een medewerker.

    Suivi automatique du temps

    Automatisch bijhouden

    Perfect voor mensen die zich geen zorgen willen maken over het bijhouden van nauwkeurige tijdregistraties en zich willen concentreren op hun werk. Het stelt hen in staat om te voldoen aan de eisen van het bedrijf zonder hun gebruikelijke werkgewoonten op te geven.

    Time blocking

    Tijdsblokken maken

    Voor degenen die het nuttig vinden om hun dag in tijdsblokken op te delen om productief te blijven, is onze tijdregistratieoplossing perfect geschikt. Laat je workflow soepel verlopen en vertrouw op automatische tijdregistraties om die blokken te identificeren en je tijd te rapporteren.

    Données en temps réel

    Realtime gegevens

    Iedereen kan hun tijd bijhouden terwijl ze werken, waar ze ook werken, op de manier die hen het beste uitkomt. Dit stelt je in staat om realtime nauwkeurige gegevens te verkrijgen over de voortgang van projecten en taken, zonder vervelende onderbrekingen.

    TIJDREGISTRATIE APP

    Vloeiende Tijdregistratie

    Met trots presenteren wij diverse trackingalternatieven, die elk mogelijk scenario omvatten. Ongeacht hoe jouw team opereert of in welke branche je actief bent, kun je bij ons terecht voor de beste oplossingen.




    Integraties

    Met meer dan 50 integraties kunnen teamleden uren bijhouden op iedere locatie Dit betekent dat zij ook niet langer hoeven te schakelen tussen verschillende apps tijdens hun werkzaamheden.

    Desktop-App

    Met onze tijdregistratie app kun je snel en gemakkelijk toegang krijgen tot taken en projecten. Bovendien bieden we handige herinneringen om er zeker van te zijn dat alles nauwkeurig wordt bijgehouden.

    Timer

    Je kunt de timer direct starten vanuit de browser. Haardoor het mogelijk is om vrijwel iedere gewerkte minuut bij te houden. Hierdoor is de urenregistratie altijd accuraat en gedetailleerd.

    Mobiele app

    Overal waar je werkt, is het mogelijk om je uren onderweg te registreren. Dit is met name ideaal voor het registreren van gewerkte uren tijdens vergaderingen en voor buitendienstmedewerkers.

    Dashboard

    Door de optie om een duidelijk overzicht van gewerkte uren per gebruiker, project of klant uit te draaien, kun je waardevolle zakelijke inzichten verwerven. Zo stimuleert de urenregistratie groei in het bedrijf.

    project tracking
    AutoTrack

    Geheel automatisch en volledig privé. Dankzij het bijhouden van een nauwkeurige registratie van alle computeractiviteiten kunnen werkuren gemakkelijk en accuraat worden gerapporteerd.

    URENSTATEN

    Help je team bij het indienen van nauwkeurige urenstaten

    Door middel van online urenstaten voldoet het bedrijf intern aan werkprocessen, zonder dat er onnodige papieren moeten worden ingevuld of tijdgegevens handmatig verwerkt moeten worden.

    Planilhas de Horas

    Nauwkeurig

    Vertrouw op nauwkeurige gegevens om weloverwogen zakelijke beslissingen te nemen en groei in het bedrijf te stimuleren

    Efficiënt

    Vergeet handmatig ingevulde tijdregistratie en ouderwets papierwerk en gebruik een tijdregistratie app

    Aanpasbaar

    Voeg alle relevante informatie toe die je nodig hebt om te rapporteren en bewaar de sjablonen

    tijdrapporten

    Profiteer van Live en Geplande Gedeelde Rapporten

    Vereenvoudig het rapportageproces met een uitgebreide oplossing om klanten te factureren en intern te rapporteren aan collega's en partners.

    Rapporten Maken

    Filter factureerbare uren voor de gewenste periode per project, taak, gebruiker of klant, en groepeer ze volgens uw behoeften. Exporteer uw rapport in het gewenste formaat of direct in een factuur om naar uw klanten te sturen.

    • Nauwkeurige rapportage van factureerbare uren.
    • Groepeer uw gegevens om het proces te verbeteren.
    • Exporteer professionele rapporten en facturen.

    Rapporten Delen

    Genereer een aangepast rapport om online te delen via een privé- of openbare link. Maak professionele rapporten met stijlvolle kleuren, patronen en grafieken. Toon de meest recente beschikbare gegevens met Live Gedeelde Rapporten.

    • Professionele en aangepaste rapporten.
    • Deel online rapporten met een link.
    • Vertrouw op de meest recente beschikbare gegevens.

    Rapporten Plannen

    Automatiseer uw rapportageproces met geplande gedeelde rapporten.
    Plan uw rapporten om automatisch naar klanten en collega’s te worden gestuurd om het maandelijkse afsluitingsproces te vereenvoudigen.

    • Plan periodieke rapporten.
    • Automatiseer klantrapportages.
    • Vereenvoudig de maandelijkse afsluiting.

    TIJDREGISTRATIE-APPS

    Gebruiksvriendelijke Apps voor Moeiteloze Tijdregistratie

    Om ervoor te zorgen dat werknemers hun tijd kunnen bijhouden, bieden we desktop-, mobiele en web-apps die de tijdregistratie aanpassen aan hun manier van werken.

    Aplicativos fáceis de usar

    INTEGRATIES

    Voeg Tijdregistratie toe aan de Apps die je Dagelijks Gebruikt

    Synchroniseer TrackingTime met de tools die je team dagelijks gebruikt om hun werkgewoonten te ondersteunen. Op deze manier kunnen ze elke minuut bijhouden zonder tussen apps te hoeven schakelen.

    Integraties
    • Deze app is een redder in nood! Met TrackingTime kan ik eenvoudig projecttijdbalken instellen en de voortgang van mijn team bijhouden. De mogelijkheid om gedetailleerde urenstaten en zakelijke rapporten voor klanten te maken, is een echte game-changer.

      op nachonacho.com

    • TrackingTime was ongelooflijk handig in gebruik; het eenvoudige ontwerp maakte het toegankelijk voor iedereen. De functies waren uitstekend en de rapporten gaven onschatbare inzichten in mijn eigen productiviteit.

      op capterra.com

    • TrackingTime houdt mijn team en projecten op schema. Het bespaart ons uren hoofdpijn en faciliteert werken op afstand. Uitstekend.

      op nachonacho.com

    GETUIGENISSEN - UITSTEKENDE REVIEWS

    Vertrouwd door Allerlei Soorten Klanten

    Wij geloven dat het succes van onze klanten ons succes is, en we zijn toegewijd om alles te doen wat we kunnen om hen te helpen hun doelen te bereiken. We zijn er trots op hen te ondersteunen bij hun dagelijkse uitdagingen om hun werkdagen te verbeteren, en we waarderen hun positieve feedback.

    TIJDREGISTRATIE-APP

    Registreer Tijd, Geen Mensen

    Ontketen de Productiviteit van het Team
    met Automatische Tijdregistratie

    Begin
    Inloggen met Google