PROJECTMANAGEMENT TOOLS

Efficiënt projectmanagement voor teams

Bekijk het grotere geheel en focus op het werk dat er toe doet. Creëer een duidelijk overzicht van de voortgang om alles onder controle te houden en taken te prioriteren.

    • Lista de Projetos
    • Tableau
    • Gestion de projet
    • Linha do Tempo

    VERTROUWD DOOR BEDRIJVEN VAN ALLE VORMEN EN MATEN

    • SSL
    • MCI
    • MoMA
    • OpenStax
    • PlayPass
    • Smartsheet

    PROJECTMANAGEMENT

    Volg de voortgang van ieder project
    vanuit één centrale hub.

    Projectmanagement met ingebouwde tijdregistratie om het dagelijkse werk te stroomlijnen.
    Visualiseer in real-time elke taak waaraan het team werkt, zonder van applicaties te wisselen.

    Volg de voortgang

    Houd bij wat je team doet om op de hoogte te blijven van wat er binnen je projecten gebeurt. Krijg een duidelijk overzicht van wat er gedaan moet worden en hoever je bent in elk project.

    Delen van bestanden

    Voeg projectbestanden toe en deel ze met je team. Verbeter teamwork door al je bronnen georganiseerd te houden in één centrale hub voor gemakkelijke toegang. Vermijd bijlagen en downloads, en verlies nooit meer een document.

    Aangepaste rapporten

    Maak je eigen projectlabels om gedetailleerde informatie toe te voegen voor je team in al je projecten. Pas elk project aan met relevante gegevens die automatisch worden weergegeven in bedrijfsrapporten.

    TAAKBEHEER

    Verbeter de prestaties van medewerkers

    Om het teamwerk efficiënt te beheren, is het essentieel om ervoor te zorgen dat iedereen dezelfde kant op kijkt. Dit kan worden bereikt door het bevorderen van transparantie en het opbouwen van een werkcultuur van vertrouwen.

    Samenwerken

    Met TrackingTime kun je gemakkelijk taken en subtaken maken en toewijzen, bestanden toevoegen en meldingen instellen. Een eenvoudige en effectieve manier om samen te werken en teamwork te coördineren vanuit één centrale plek.

    Communiceren

    Om ervoor te zorgen dat projecten soepel verlopen, kun je eenvoudig notities, beschrijvingen en opmerkingen toevoegen aan elke taak en ieder project. Op die manier kun je effectief communiceren met iedereen die bij het project betrokken is.

    Beheer machtigingen

    Geef elk teamlid de toegang die ze nodig hebben om hun werk te doen en bescherm gevoelige gegevens. Wijs gebruikersrollen toe met verschillende niveaus van machtigingen indien nodig.

    Synchroniseer werk

    Monitor de voortgang van een project door een duidelijk overzicht te krijgen van alle taken op een Kanban-bord. Door taken en projecten aan te maken, goed te prioriteren en ze vervolgens af te ronden, kun je een gestroomlijnde werkwijze creëren.

    project tracking
    Taken bijhouden

    Om een productieve workflow te behouden, is het belangrijk om taken te organiseren en toe te wijzen aan verschillende teamleden. Bovendien is het essentieel om taken eenvoudig te delen om ervoor te zorgen dat iedereen gesynchroniseerd blijft.

    Vervaldatums instellen

    Het is belangrijk om de vervaldatums van je project in de gaten te houden en tegelijkertijd te voldoen aan de deadlines. Focus je op het succesvol afronden van het werk, in plaats van je zorgen te maken over strakke deadlines. Dat doen wij voor je!

    PROJECT TIJDLIJN

    Overzicht van de voortgang van ieder project

    Om je tijdlijn effectief te organiseren, is het belangrijk om gebruik te maken van projectmijlpalen, zodat je de voortgang duidelijk kunt visualiseren en mogelijke knelpunten kunt identificeren. Dit is bovendien belangrijk om op de hoogte te blijven van de werkzaamheden van alle betrokkenen bij het project.

    Linha do Tempo

    Wijs middelen slim toe en bekijk hoe alles in het project op zijn plek valt

    Maak een duidelijk projectplan door mijlpalen en deadlines vast te stellen

    Visualiseer alle lopende projecten om te zien hoe ze met elkaar verbonden zijn

    tijdrapporten

    Profiteer van Live en Geplande Gedeelde Rapporten

    Vereenvoudig het rapportageproces met een uitgebreide oplossing om klanten te factureren en intern te rapporteren aan collega's en partners.

    Rapporten Maken

    Filter factureerbare uren voor de gewenste periode per project, taak, gebruiker of klant, en groepeer ze volgens uw behoeften. Exporteer uw rapport in het gewenste formaat of direct in een factuur om naar uw klanten te sturen.

    • Nauwkeurige rapportage van factureerbare uren.
    • Groepeer uw gegevens om het proces te verbeteren.
    • Exporteer professionele rapporten en facturen.

    Rapporten Delen

    Genereer een aangepast rapport om online te delen via een privé- of openbare link. Maak professionele rapporten met stijlvolle kleuren, patronen en grafieken. Toon de meest recente beschikbare gegevens met Live Gedeelde Rapporten.

    • Professionele en aangepaste rapporten.
    • Deel online rapporten met een link.
    • Vertrouw op de meest recente beschikbare gegevens.

    Rapporten Plannen

    Automatiseer uw rapportageproces met geplande gedeelde rapporten.
    Plan uw rapporten om automatisch naar klanten en collega’s te worden gestuurd om het maandelijkse afsluitingsproces te vereenvoudigen.

    • Plan periodieke rapporten.
    • Automatiseer klantrapportages.
    • Vereenvoudig de maandelijkse afsluiting.

    PROJECTRAPPORT

    Analyseer de Winstgevendheid van Projecten met Inzichtelijke Rapporten

    Zorg ervoor dat uw projecten op tijd en binnen budget worden uitgevoerd. Visualiseer de voortgang van het team volledig. Deel en analyseer gegevens om de juiste beslissingen te nemen om uw bedrijf te laten groeien.

    tijdregistratie home time report

    INTEGRATIES

    Voeg Tijdregistratie toe aan de Apps die je Dagelijks Gebruikt

    Synchroniseer TrackingTime met de tools die je team dagelijks gebruikt om hun werkgewoonten te ondersteunen. Op deze manier kunnen ze elke minuut bijhouden zonder tussen apps te hoeven schakelen.

    Integraties
    • Deze app is een redder in nood! Met TrackingTime kan ik eenvoudig projecttijdbalken instellen en de voortgang van mijn team bijhouden. De mogelijkheid om gedetailleerde urenstaten en zakelijke rapporten voor klanten te maken, is een echte game-changer.

      op nachonacho.com

    • TrackingTime was ongelooflijk handig in gebruik; het eenvoudige ontwerp maakte het toegankelijk voor iedereen. De functies waren uitstekend en de rapporten gaven onschatbare inzichten in mijn eigen productiviteit.

      op capterra.com

    • TrackingTime houdt mijn team en projecten op schema. Het bespaart ons uren hoofdpijn en faciliteert werken op afstand. Uitstekend.

      op nachonacho.com

    GETUIGENISSEN - UITSTEKENDE REVIEWS

    Vertrouwd door Allerlei Soorten Klanten

    Wij geloven dat het succes van onze klanten ons succes is, en we zijn toegewijd om alles te doen wat we kunnen om hen te helpen hun doelen te bereiken. We zijn er trots op hen te ondersteunen bij hun dagelijkse uitdagingen om hun werkdagen te verbeteren, en we waarderen hun positieve feedback.



    TIJDREGISTRATIE-APP

    Registreer Tijd, Geen Mensen

    Ontketen de Productiviteit van het Team
    met Automatische Tijdregistratie

    Begin
    Inloggen met Google