TrackingTime’s 2023 Terugblik: Verhoog je Productiviteitsniveau

Ons doel bij TrackingTime is om je te helpen maximale productiviteit te bereiken. We kijken met plezier terug op een enerverend 2023 en delen graag de opmerkelijke stappen die we samen hebben gezet.

Ontdek de Game-Changing Verbeteringen van 2023

Flexibele Facturering met Vernieuwde Tarieven en Kosten

Met de vernieuwde Tarieven en Kosten is factureren eenvoudiger dan ooit. Je kunt je factureringsprocessen nauwkeurig weergeven, wat je helpt om inzicht te krijgen in hoe kosten lange termijnprojecten beïnvloeden. Een helder financieel overzicht stelt je in staat om beter geïnformeerde beslissingen te nemen en zorgt ervoor dat je projecten binnen budget blijven.

Verbeterde Beveiliging en Vereenvoudigde Toegang met Single Sign-On (SSO)

TrackingTime maakt beveiliging een topprioriteit in het digitale tijdperk met Single Sign-On (SSO) via Microsoft en Google. Hierdoor hebben we het inlogproces voor je team gestroomlijnd, zodat je toegang nog veiliger is. Geen gedoe meer met meerdere inloggegevens; slechts één beveiligde toegangspoort om je gebruikerservaring te verbeteren.

Zorg ervoor dat Gebruikers je Bedrijfswerkruimte Betreden met Domeincaptatie

Optimaliseer je gebruikersonboarding met Domeincaptatie, een functie die ontworpen is om gebruikers automatisch te koppelen aan je TrackingTime werkruimte tijdens het aanmelden. Dit voorkomt de noodzaak om overbodige en ongewenste werkruimtes te creëren. Wanneer personen binnen jouw domein zich aanmelden, krijgen ze de mogelijkheid om moeiteloos toe te treden tot jouw geverifieerde werkruimte. Indien gewenst, kunnen gebruikers ook hun eigen werkruimte aanmaken.

Verlofrapporten met Visuele Inzichten

Inzicht in de verloftrends van je team is nu eenvoudiger dan ooit dankzij verlofrapporten met visuele inzichten. Krijg een uitgebreid overzicht, zodat je strategische beslissingen kunt nemen over personeelsplanning en projecttijdlijnen. Een slimmere manier om verlof te beheren, wat leidt tot beter geplande projecten en een gebalanceerdere teamsamenstelling.

Vernieuwde Dashboardrapporten

Je beslissingen verdienen het beste platform, en daarom hebben we onze dashboardrapporten verbeterd. Met een complete make-over bieden ze een rijkere, meer intuïtieve ervaring. Jouw controlecentrum is nu uitgerust met diepgaandere inzichten, zodat je beslissingen kunt nemen die je projecten vooruit helpen.

Verbeterde Automatisering via Zapier: Eenvoudige Workflow Aanpassingen

Efficiëntie staat centraal met TrackingTime’s verbeterde automatiseringsmogelijkheden via Zapier-integratie. Pas je workflows eenvoudig aan, met naadloze integratie met andere apps. Nu kan je team slimmer werken door repetitieve taken te automatiseren en zich te focussen op wat echt belangrijk is: het succes van het project.

Herstel Verwijderde Invoer en On-gedaan Maak Functionaliteit

Fouten gebeuren, en we begrijpen hoe belangrijk het is om de controle te behouden. Met onze nieuwe on-gedaan maak functionaliteit kun je moeiteloos verwijderde projecten, taken en tijdregistraties herstellen. Je kunt met vertrouwen door je projecten navigeren, wetende dat ongewenste acties je voortgang niet zullen verstoren.

Uitgebreide Aanpasbaarheid met Meer Soorten Aangepaste Velden

Elk project is uniek, en TrackingTime omarmt die diversiteit. Met „Lijst“ en „Meerdere Selectie“-opties voor aangepaste velden kun je TrackingTime precies afstemmen op jouw projectmanagementbehoeften. Meer flexibiliteit betekent meer aanpasbaarheid voor de unieke workflows van je team.

Trello Power-Up Integratie: Naadloze Tijdregistratie

Vereenvoudig je tijdbeheer met de Trello Power-Up integratie van TrackingTime—een praktische oplossing voor projectmanagers en individuen die efficiëntie zoeken. Houd projecturen naadloos bij zonder tussen apps te wisselen, wat een eenvoudige en praktische aanpak biedt om je tijd effectief te beheren.

Onze Desktop App is Gelanceerd in de Microsoft Store

Verhoog je productiviteitsniveau met naadloze tijdregistratie, slechts een klik verwijderd. Of je nu freelancer, professional of gewoon iemand bent die streeft naar efficiënter tijdbeheer, onze Windows Desktop App is jouw go-to oplossing. Ervaar het gemak van moeiteloze tijdregistratie direct binnen handbereik. Ga naar de Microsoft Store en geef je productiviteitsreis een boost!

Upgrade van de Agenda-integratie

Nauwkeurigheid in tijdregistratie is essentieel, en onze geüpgradede agenda-integratie garandeert precies dat. Registreer uren met precisie, wat zorgt voor ongeëvenaarde duidelijkheid en nauwkeurigheid in je tijdregistratie. Nu kan je team vertrouwen op een snellere agendasynchronisatie om hun planning met zekerheid bij te houden.

Het Beste Moet Nog Komen

Terwijl we terugblikken op de mijlpalen van 2023, verbeteren we niet alleen functies; we verbeteren de manier waarop je werkt. Ervaar de toekomst van productiviteit met TrackingTime, waar elke verbetering is ontworpen om het succes van je team te bevorderen. We wensen je een fantastisch productief 2024!